Wisselkoers.org

Currency Converter ISK/EUR: za, 18 mei.

IJslandse kroon Euro | Wisselkoers van euro naar IJslandse kroon

De koers van de IJslandse kroon euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de IJslandse kroon (ISK) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar IJslandse kroon (ISK) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers IJslandse kroon/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro IJslandse kroon berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in IJslandse kroons krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je IJslandse kroon naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de IJslandse kroon

De IJslandse kroon is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Ijsland. Betalen in Ijsland doe je daarmee met de IJslandse kroon. De IJslandse kroon wordt daarom ook wel het geld van Ijsland genoemd. Ook als je gaat pinnen in Ijsland, dan zal je IJslandse kroons krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro IJslandse kroon koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een IJslandse kroon is. De eur to ISK wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

IJslandse kroons kopen | Wees op de hoogte van de IJslandse kroon naar euro wissellkoers

Wanneer je IJslandse kroons wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de IJslandse kroon koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig IJslandse kroon naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel ISK naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: