Wisselkoers.org

Currency Converter ILS/EUR: do, 20 jun.

Israelische Shekel Euro | Wisselkoers van euro naar Israelische Shekel

De koers van de Israelische Shekel euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Israelische Shekel (ILS) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Israelische Shekel (ILS) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Israelische Shekel/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Israelische Shekel berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Israelische Shekels krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Israelische Shekel naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Israelische Shekel

De Israelische Shekel is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Israël. Betalen in Israël doe je daarmee met de Israelische Shekels. De Israelische Shekel wordt daarom ook wel het geld van Israël genoemd. Ook als je gaat pinnen in Israël, dan zal je Israelische Shekels krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Israelische Shekel koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Israelische Shekel is. De eur to ILS wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Israelische Shekels kopen | Wees op de hoogte van de Israelische Shekel naar euro wissellkoers

Wanneer je Israelische Shekels wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Israelische Shekel koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Israelische Shekel naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel ILS naar euro wat een afkorting hiervoor is.    

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: