Wisselkoers.org

Currency Converter JMD/EUR: do, 20 jun.

Jamaicaanse dollar Euro | Wisselkoers van euro naar Jamaicaanse dollar

De koers van de Jamaicaanse dollar euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Jamaicaanse dollar (JMD) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Jamaicaanse dollar (JMD) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Jamaicaanse dollar/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Jamaicaanse dollar berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Jamaicaanse dollars krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Jamaicaanse dollar naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Jamaicaanse dollar

De Jamaicaanse dollar is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Jamaica. Betalen in Jamaica doe je daarmee met de Jamaicaanse dollar. De Jamaicaanse dollar wordt daarom ook wel het geld van Jamaica genoemd. Ook als je gaat pinnen in Jamaica, dan zal je Jamaicaanse dollars krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Jamaicaanse dollar koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Jamaicaanse dollar is. De eur to JMD wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Jamaicaanse dollars kopen | Wees op de hoogte van de Jamaicaanse dollar naar euro wissellkoers

Wanneer je Jamaicaanse dollars wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Jamaicaanse dollar koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Jamaicaanse dollar naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel JMD naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: