Wisselkoers.org

Currency Converter JOD/EUR: za, 18 mei.

Jordaanse dinar Euro | Wisselkoers van euro naar Jordaanse dinar

De koers van de Jordaanse dinar euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Jordaanse dinar (JOD) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Jordaanse dinar (JOD) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Jordaanse dinar/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Jordaanse dinar berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Jordaanse dinars krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Jordaanse dinar naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Jordaanse dinar

De Jordaanse dinar is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Jordanië. Betalen in Jordanië doe je daarmee met de Jordaanse dinar. De Jordaanse dinar wordt daarom ook wel het geld van Jordanië genoemd. Ook als je gaat pinnen in Jordanië, dan zal je Jordaanse dinars krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Jordaanse dinar koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Jordaanse dinar is. De eur to JOD wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Jordaanse dinars kopen | Wees op de hoogte van de Jordaanse dinar naar euro wissellkoers

Wanneer je Jordaanse dinars wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Jordaanse dinar koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Jordaanse dinar naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel JOD naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: