Wisselkoers.org

Currency Converter KES/EUR: di, 21 mei.

Keniaanse shilling Euro | Wisselkoers van euro naar Keniaanse shilling

De koers van de Keniaanse shilling euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Keniaanse shilling (KES) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Keniaanse shilling (KES) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Keniaanse shilling/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Keniaanse shilling berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Keniaanse shillings krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Keniaanse shilling naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Keniaanse shilling

De Keniaanse shilling is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Kenia. Betalen in Kenia doe je daarmee met de Keniaanse shilling. De Keniaanse shilling wordt daarom ook wel het geld van Kenia genoemd. Ook als je gaat pinnen in Kenia, dan zal je Keniaanse shillings krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Keniaanse shilling koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Keniaanse shilling is. De eur to KES wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Keniaanse shillings kopen | Wees op de hoogte van de Keniaanse shilling naar euro wissellkoers

Wanneer je Keniaanse shillings wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Keniaanse shilling koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Keniaanse shilling naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel KES naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: