Wisselkoers.org

Currency Converter HRK/EUR: do, 18 jul.

Kroatische Kuna Euro | Wisselkoers van euro naar Kroatische Kuna

De koers van de Kroatische Kuna euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Kroatische Kuna (HRK) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Kroatische Kuna (HRK) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Kroatische Kuna/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Kroatische Kuna berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Kroatische Kunas krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Kroatische Kuna naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Kroatische Kuna

De Kroatische Kuna is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Kroatië. Betalen in Kroatië doe je daarmee met de Kroatische Kunas. De Kroatische Kuna wordt daarom ook wel het geld van Kroatië genoemd. Ook als je gaat pinnen in Kroatië, dan zal je Kroatische Kunas krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Kroatische Kuna koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Kroatische Kuna is. De eur to HRK wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Kroatische Kunas kopen | Wees op de hoogte van de Kroatische Kuna naar euro wissellkoers

Wanneer je Kroatische Kunas wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Kroatische Kuna koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Kroatische Kuna naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel HRK naar euro wat een afkorting hiervoor is.    

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

 

Optie 1: Transferwise Card

Bekijk deal hier.

Optie 2: GWK Travelex

Zeer eenvoudig vreemde valuta bestellen zonder bestelkosten en tegen 0% commissie.

Bekijk deal hier.

Optie 3: N26 Online Bank

Beste online bank tegen zeer lage kosten.

Bekijk deal hier.

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: