Wisselkoers.org

Currency Converter HNL/EUR: do, 20 jun.

Lempira Euro | Wisselkoers van euro naar Lempira

De koers van de Lempira euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Lempira (HNL) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Lempira (HNL) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Lempira/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Lempira berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Lempiras krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Lempira naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Lempira

De Lempira is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Honduras. Betalen in Honduras doe je daarmee met de Lempira. De Lempira wordt daarom ook wel het geld van Honduras genoemd. Ook als je gaat pinnen in Honduras, dan zal je Lempiras krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Lempira koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Lempira is. De eur to HNL wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Lempiras kopen | Wees op de hoogte van de Lempira naar euro wissellkoers

Wanneer je Lempiras wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Lempira koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Lempira naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel HNL naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: