Wisselkoers.org

Currency Converter LBP/EUR: do, 20 jun.

Libanees pond Euro | Wisselkoers van euro naar Libanees pond

De koers van de Libanees pond euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Libanees pond (LBP) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Libanees pond (LBP) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Libanees pond/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Libanees pond berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Libanees ponds krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Libanees pond naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Libanees pond

De Libanees pond  is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Libanon. Betalen in Libanon doe je daarmee met de Libanees pond. De Libanees pond wordt daarom ook wel het geld van Libanon genoemd. Ook als je gaat pinnen in Libanon, dan zal je Libanees ponds krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Libanees pond koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Libanees pond is. De eur to IDR wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Libanees ponds kopen | Wees op de hoogte van de Libanees pond naar euro wissellkoers

Wanneer je Libanees ponds wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Libanees pond koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Libanees pond naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel ETB naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: