Wisselkoers.org

Currency Converter ERN/EUR: za, 18 mei.

Nakfa Euro | Wisselkoers van euro naar Nakfa

De koers van de Nakfa euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Nakfa (ERN) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Nakfa (ERN) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Nakfa/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Nakfa berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Nakfas krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Nakfa naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Nakfa

De Nakfa is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Eritrea. Betalen in Eritrea doe je daarmee met de Nakfa. De Nakfa wordt daarom ook wel het geld van Eritrea genoemd. Ook als je gaat pinnen in Eritrea, dan zal je Nakfas krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Nakfa koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Nakfa is. De eur to ERN wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Nakfas kopen | Wees op de hoogte van de Nakfa naar euro wissellkoers

Wanneer je Nakfas wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Nakfa koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Nakfa naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel ERN naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: