Wisselkoers.org

Currency Converter XCD/EUR: za, 18 mei.

Oost-Caribische dollar Euro | Wisselkoers van euro naar Oost-Caribische dollar

De koers van de Oost-Caribische dollar euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Oost-Caribische dollar (XCD) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Oost-Caribische dollar (XCD) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Oost-Caribische dollar/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Oost-Caribische dollar berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Oost-Caribische dollars krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Oost-Caribische dollar naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Oost-Caribische dollar

De Oost-Caribische dollar is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Anguilla. Betalen in Anguilla doe je daarmee met de Oost-Caribische dollars. De Oost-Caribische dollar wordt daarom ook wel het geld van Anguilla genoemd. Ook als je gaat pinnen in Anguilla, dan zal je Oost-Caribische dollars krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Oost-Caribische dollar koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Oost-Caribische dollar is. De eur to XCD wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Oost-Caribische dollars kopen | Wees op de hoogte van de Oost-Caribische dollar naar euro wissellkoers

Wanneer je Oost-Caribische dollars wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Oost-Caribische dollar koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Oost-Caribische dollar naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel XCD naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: