Wisselkoers.org

Currency Converter GTQ/EUR: di, 21 mei.

Quetzal Euro | Wisselkoers van euro naar Quetzal

De koers van de Quetzal euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Quetzal (GTQ) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Quetzal (GTQ) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Quetzal/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Quetzal berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Quetzals krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Quetzal naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Quetzal

De Quetzal is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Guatemala. Betalen in Guatemala doe je daarmee met de Quetzal. De Quetzal wordt daarom ook wel het geld van Guatemala genoemd. Ook als je gaat pinnen in Guatemala, dan zal je Quetzals krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Quetzal koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Quetzal is. De eur to GTQ  wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Quetzals kopen | Wees op de hoogte van de Quetzal naar euro wissellkoers

Wanneer je Quetzals wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Quetzal koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Quetzal naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel GTQ naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: