Wisselkoers.org

Currency Converter KHR/EUR: di, 21 mei.

Riel Euro | Wisselkoers van euro naar Riel

De koers van de Riel euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Riel (KHR) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Riel (KHR) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Riel/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Riel berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Riels krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Riel naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Riel

De Riel is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Cambodja. Betalen in Cambodja doe je daarmee met de Riel. De Riel wordt daarom ook wel het geld van Cambodja genoemd. Ook als je gaat pinnen in Cambodja, dan zal je Riels krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Riel koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Riel is. De eur to KHR wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Riels kopen | Wees op de hoogte van de Riel naar euro wissellkoers

Wanneer je Riels wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Riel koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Riel naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel KHR naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: