Wisselkoers.org

Currency Converter RON/EUR: di, 21 mei.

Roemeense Leu Euro | Wisselkoers van euro naar Roemeense Leu

De koers van de Roemeense Leu euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Roemeense Leu (RON) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Roemeense Leu (RON) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Roemeense Leu/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Roemeense Leu berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Roemeense Leus krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Roemeense Leu naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Roemeense Leu

De Roemeense Leu is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Roemenië. Betalen in Roemenië doe je daarmee met de Roemeense Leus. De Roemeense Leu wordt daarom ook wel het geld van Roemenië genoemd. Ook als je gaat pinnen in Roemenië, dan zal je Roemeense Leus krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Roemeense Leu koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Roemeense Leu is. De eur to RON wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Roemeense Leus kopen | Wees op de hoogte van de Roemeense Leu naar euro wissellkoers

Wanneer je Roemeense Leus wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Roemeense Leu koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Roemeense Leu naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel RON naar euro wat een afkorting hiervoor is.    

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: