Wisselkoers.org

Currency Converter KZT/EUR: di, 21 mei.

Tenge Euro | Wisselkoers van euro naar Tenge

De koers van de Tenge euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Tenge (KZT) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Tenge (KZT) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Tenge/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Tenge berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Tenges krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Tenge naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Tenge

De Tenge is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Kazachstan. Betalen in Kazachstan doe je daarmee met de Tenge. De Tengewordt daarom ook wel het geld van Kazachstan genoemd. Ook als je gaat pinnen in Kazachstan, dan zal je Tenges krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Tengekoers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Tenge is. De eur to KZT wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Tenges kopen | Wees op de hoogte van de Tenge naar euro wissellkoers

Wanneer je Tenges wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Tenge koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Tenge naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel KZT naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: