Wisselkoers.org

Currency Converter THB/EUR: za, 18 mei.

Thaise Baht Euro | Wisselkoers van euro naar Thaise Baht

De koers van de Thaise Baht euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Thaise Baht (THB) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Thaise Baht (THB) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag.

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Thaise Baht/euro veranderd dagelijks.

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Thaise Baht berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Thaise Bahts krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Thaise Baht naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Thaise Baht

De Thaise Baht is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Thailand. Betalen in Thailand doe je daarmee met de Thaise Bahts. De Thaise Baht wordt daarom ook wel het geld van Thailand genoemd. Ook als je gaat pinnen in Thailand , dan zal je Thaise Bahts krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Thaise Baht koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Thaise Baht is. De eur to THB wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Thaise Bahts kopen | Wees op de hoogte van de Thaise Baht naar euro wissellkoers

Wanneer je Thaise Bahts wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Thaise Baht koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Thaise Baht naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel THB naar euro wat een afkorting hiervoor is.    

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

 

Optie 1: Transferwise Card

Bekijk deal hier.

Optie 2: GWK Travelex

Zeer eenvoudig vreemde valuta bestellen zonder bestelkosten en tegen 0% commissie.

Bekijk deal hier.

Optie 3: N26 Online Bank

Beste online bank tegen zeer lage kosten.

Bekijk deal hier.

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: