Wisselkoers.org

Currency Converter CZK/EUR: di, 21 mei.

Tsjechische Kroon Euro | Wisselkoers van euro naar Tsjechische Kroon

De koers van de Tsjechische Kroon euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Tsjechische Kroon (CZK) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Tsjechische Kroon (CZK) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Tsjechische Kroon/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Tsjechische Kroon berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Tsjechische Kroons krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Tsjechische Kroon naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Tsjechische Kroon

De Tsjechische Kroon is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Tsjechië. Betalen in Tsjechië doe je daarmee met de Tsjechische Kroons. De Tsjechische Kroon wordt daarom ook wel het geld van Tsjechië genoemd. Ook als je gaat pinnen in Tsjechië, dan zal je Tsjechische Kroons krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Tsjechische Kroon koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Tsjechische Kroon is. De eur to CZK wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Tsjechische Kroons kopen | Wees op de hoogte van de Tsjechische Kroon naar euro wissellkoers

Wanneer je Tsjechische Kroons wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Tsjechische Kroon koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Tsjechische Kroon naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel CZK naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

 

Optie 1: Transferwise Card

Bekijk deal hier.

Optie 2: GWK Travelex

Zeer eenvoudig vreemde valuta bestellen zonder bestelkosten en tegen 0% commissie.

Bekijk deal hier.

Optie 3: N26 Online Bank

Beste online bank tegen zeer lage kosten.

Bekijk deal hier.

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: