Wisselkoers.org

Crypto staken is het vasthouden van cryptocurrency. Hierdoor wordt het blockchain netwerk verbeterd en versterkt. Wist je dat je voor het staken van crypto een beloning ontvangt? Lees hier alles over het stakingsproces en welke de staking rewards zijn. 

Open een rekening

Tegenwoordig kun je op allerlei manieren vanuit jouw luie stoel een passief inkomen verdienen. Ook door crypto te staken verdien je een passief inkomen. Wat je hiervoor moet doen is een account aanmaken bij een crypto exchange of een staking platform. Als u al een bestaande account hebt is het nog eenvoudiger om van start te gaan. Let wel dat je over altcoins moet beschikken in je wallet. Als je ook geen altcoins hebt is dat geen probleem. Die kun je altijd aanschaffen bij een online broker. 

Proof of Stake altcoins

Nadat het account is aangemaakt kun je starten met het staken van cryptocurrency. Alleen cryptomunten met de label van een Proof of Stake kunnen gestaked worden. De meest populaire altcoin is de Bitcoin. Wanneer het account al geopend is kiest u voor de optie staken en u hoeft er verder niets meer te doen. U ontvangt een beloning voor de munten die u vastzet in uw wallet. Deze beloning wordt meestal in de vorm van rente uitgekeerd aan gebruikers. Het rentepercentage is hoger dan het rentepercentage dat u ontvangt over uw spaarrekening. Het maximale rentepercentage heeft een waarde van 10.  

Beste stakingsperiode

Het is aan te bevelen dat u crypto staked in de periode dat de waarde toeneemt. Cryptocurrency kunnen namelijk op elk moment veranderen. Deze verandering kan positief maar het kan ook negatief zijn. Als je crypto op lange termijn vasthoudt is de kans groot dat je hierover meer rente verdiend. Maar uiteindelijk weet niemand hoe de toekomst eruit ziet. Wilt u meer informatie over het proces van staken? Ga dan naar Cryptostakingrewards.nl

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: