Wisselkoers.org

Shell koers

Vandaag zullen we de verschillende informatie delen over Shell en de huidige koers van Shell delen. Laten we beginnen met het bedrijf achter de aandelen. De volledige naam van het bedrijf is Royal Dutch Shell Plc, en het bedrijf staat genoteerd op de beurs van New York Stock Exchange Inc.

Shell is actief in de sector ‘Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction’ en is gevestigd in S Gravenhage, Nederland. De CEO van Shell is Ben van Beurden.

De huidige Shell prijs kunt u hieronder vinden:

Inhoudsopgave

Bij het investeren in aandelen wil je altijd weten wat de laatste prijs is van de aandelen waarin je hebt geïnvesteerd of waar jij misschien in wilt investeren. Als je al hebt geïnvesteerd in Shell aandelen wil je natuurlijk op de hoogte zijn van de laatste koers zodat je weet wanneer jij bijvoorbeeld je aandelen gaat verkopen. Als toekomstige investeerder wil je natuurlijk op een juist moment instappen, het liefst doe je dit op een moment wanneer de Shell koers gezakt is.

Hoe werkt eigenlijk een koersstijging of koersdaling van aandelen?

De koers van Shell aandelen kunnen stijgen of dalen door verschillende redenen. Zo kunnen we kijken naar de aandelenmarkt in het algemeen, de sector waar het bedrijf zich in bevindt of de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Als er positieve ontwikkelingen zijn, denk aan positieve vooruitzichten, goed nieuws, grote investeerders die in stappen of andere ontwikkelingen die een positieve invloed hebben op het bedrijf, kan dat als reactie hebben dat veel mensen gaan investeren in Shell. Dit kan leiden tot een stijging van de aandelenkoers. Hetzelfde geldt voor negatief nieuws, minder positieve ontwikkelingen kunnen leiden tot minder vertrouwen in het bedrijf en dus zullen mensen uit het bedrijf stappen en hun investeringen terugtrekken, dit kan leiden tot dalingen van de aandelenkoers. Dit geldt allemaal ook voor Shell.

Technische Analyse - Is het een goed moment om Shell aandelen te kopen?

Bekijk hieronder een technische analyse voor de aandelen van Shell. Een technische analyse bespreekt of het een goed moment is om de aandelen te kopen of te verkopen.

Shell prijsverwachtingen 2023-2024

Wat wordt er verwacht van de Shell aandelen eind 2023 en 2024? Laten we een kijkje nemen in wat verschillende experts verwachten en waarom dit zo is. Ten eerste zien we dat Shell in het afgelopen jaar met vele projecten bezig is geweest en er hierom veel positieve vooruitzichten zijn voor het bedrijf. Voor de gehele markt is dit zeer goed en we zien dat er steeds meer geïnteresseerden zijn in het kopen van de aandelen van Shell. Dit hebben we ook terug gezien in de prijs van Shell en we zien dat deze recent nog een flinke stijging heeft ondergaan. Experts verwachten dat dit in de toekomst nog door gaat en dat de prijs in 2023 met hoge percentages gestegen is ten opzichte van nu. Natuurlijk kan niemand in de toekomst kijken en moet dit nog maar gaan blijken. Wel is het in ieder geval erg positief en zien verschillende aandelen-experts de toekomst voor Shell zeer optimistisch in.

Voor de gevorderde investeerder hebben we hieronder nog eens de prijsontwikkeling van de Shell aandelen in een grafiek:

kopen of niet? Gaat de Shell prijs omhoog?

Zit je te twijfelen om Shell aandelen te kopen? Zorg er dan voor dat je goed onderzoek doet voordat je je geld erin investeert. Ons team kan geen financieel advies geven over het wel of niet kopen van Shell aandelen. Wel kunnen we je aanraden je eigen onderzoek te doen, technische analyses te bekijken en de koers van Shell regelmatig in de gaten te houden. Bekijk dan ook regelmatig onze pagina waar we dagelijks de Shell koers updaten.

Direct Shell kopen

Wij raden je aan Shell te kopen bij de volgende brokers:

Broker 1:

Broker 2:

Andere aandelen

Bekijk hier de actuele koersen van verschillende andere aandelen:

Aandeel 1

Aandeel 2

Aandeel 3

Aandeel 4

Aandeel 5

Shell koers - 24/7 bijgewerkt

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: